Kampelan valmistaminen

Keskustelua suomeksi. Kaikki rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä aiheita ja keskustella.

Moderator: Maza

jussian
Posts: 512
Joined: 25.5.2006 14:38:09
Location: lappeen Ranta

Kampelan valmistaminen

Postby jussian » 20.6.2012 17:23:13

Hellou,

näin järvi-Suomen kasvattina pakastimestani edellisten kisojen jäämistönä löytyvät kampelat kiehtovat, mutta samalla pelottavat minua. Tiedän, että kampela on hyvää ja olen sitä joskus aikaisemminkin laitellut mutta nyt kaipaisin vinkkejä siitä miten ne kannattaisi valmistaa.

Siis, hyvät vinkit tervetulleita. Näin kesäaikaan savustaminenkin onnistuu, joten jos siihen liittyviä vinkkejä on niin mielihyvin otan ne vastaan.

Jussi

Werroxs
Posts: 7
Joined: 4.10.2011 14:25:22
Location: uusikaupunki

Postby Werroxs » 20.6.2012 18:21:45

Kampelasta tehty kalasoppa on helvetin hyvää!! pää ja paskat pois ja kattilaan! Namnam!

User avatar
Tähtinen
Posts: 249
Joined: 28.8.2006 18:36:45
Location: Lahti Finland

Postby Tähtinen » 21.6.2012 20:32:25

Kuule kampelat pönttöön vaan!

Suolaus suolaliuoksel välittömästi savustuksen päätyttyä ja leppähakkeen sekaan omenapuuta niin jukupliut ku homma pelittää!
Raumalaisten kesken Lehtinen. "68"

User avatar
tomppa
Posts: 439
Joined: 18.2.2009 16:57:26
Location: parainen

Postby tomppa » 21.6.2012 22:33:24

kevät ja alkukesän kampelat on niin hoikkia, että savustus lienee viisainta, kun ei niistä fileoimalla jää oikein mitään jäljelle.
sushi on aina tietty loisto vaihtoehto
yksi on helvetisti enemmän, kun ei yhtään! -85-

http://www.spearfishingfinland.blogspot.com/


Return to “Yleistä”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 78 guests