TANSKA PM protokollaa.

Keskustelua suomeksi. Kaikki rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä aiheita ja keskustella.

Moderator: Maza

User avatar
Maza
Posts: 3103
Joined: 4.11.2004 0:43:32
Location: Uusikaupunki, Finland

TANSKA PM protokollaa.

Postby Maza » 10.4.2021 12:43:03

Hei kaikki.

Tanska siis järjestää vuoden 2020 PM-kisat 7.5 perjantaina Öresundissa. Tämä kisa vaikuttaa ainoastaan Italian 2021 ( syyskuu ) MM-kisajoukkueen valintaan. +130 rankin pistettä kauden 2020 rankingiin.

Öresund Cup veneillä järjestetään lauantaina 8.5 / Jos kymmenen suomalaista osallistuu se on ranking kisa kaudelle 2021.

Tanskaan matkustamisesta.
Liitolta saa kaikki kisaan lähtevät maajoukkuestauts paerin, jolla voi osoittaa, että kuuluu Suomen maajoiukkueeseen.
Tanskan Liitto taas lähettää meille kutsun, jolla päästään Tanskaan.

Jotta pääsee koneeseen, tai autolla Ruotsiin ( laivaan ) pitää kaikilla olla negatiivinen testitulos.Tämän matkaa ennakoivan testituloksen pitää jokainen hoitaa itse. Liitto ei vastaa kuluista, joten kunnaliisen kautta ( ehkä on pieni mahdollisuus saada testikuluja takautuvasti, mutta se ei ole varmistunut )
Tanskassakin lähtökohtaisesti pitää olla karanteeni olossuhteissa ekat 3 päivää, ja tämä toteuttuu Flakfortin saarella, jossa yöpyy vain Suomen maajoukkue. Olemme siis kuplassa.

Sunnuntaina paluu. Kone matskustajille homma on selvä. Köpiksen kentällä tehdään pikatestejä, joten kun menee 2-3 tuntia ennen lentoa kentälle saa siellä testin ja voi rauhassa lentää Suomeen. Suomessa on sitten oltava 72 tuntia karanteenissa kotona, ja mentävä uuteen testiin. Tämä on sitten tietenkin kaikkien omalla vastulla ja kontolla, miten sen hoitaa. Ilmaiseen testiin pääsee myös kun saapuu Suomeen, joten aika paljon on testattu....

Me automatkailijat, jotka joudumme ajamaan Ruotsin läpi, niin meillä on hieman haastettllisempaa, toi paluu matkan testaus, mutta se selviää varmasti nyt kun kisa kutsu on tullut.

Älkää odottako, että joku vastaa, tai saatte täydelliset vastaukset matkustukseen liittyviin kysymyksiin. Sellaisia ei ole tulossa. Ehdottomasti kannattaa lähteä reisssuun, kun se on mahdollista. Syksystä ei kukaan tiedä.

Tsemppiä. T Matti

TANSKAN PM KISA ON MUUTEN SILLÄ SAARELLA JOHON SILTA TULEE, eli upea mesta!!!! Uinti kisa, GEPSI EI SALLITTU!!!!
2 Kampelaa per laji OK!!!!

User avatar
Maza
Posts: 3103
Joined: 4.11.2004 0:43:32
Location: Uusikaupunki, Finland

Re: TANSKA PM protokollaa.

Postby Maza » 19.4.2021 8:48:32

Muistakaa ostaa Tanskan kalastusmaksu, ne tsekkaa sen 100 % varmasti ennen kisoja.
Muistakaa maksaa Litton lisenssi ja Suomen kalastuslupa.

Köpiksen kentällä saa pikatesti 50 eurolla ( siis paluu matykaa varten ), joten kun hoidatte testin ennen matkaa Tanska vaatii 24 h tuntia vanhan testin, niin homma hoidossa.
Liitto on luvannut osallistua testikuiohin jotenkin matkaan jälkeen.

Tsemppiä.

T M


Return to “Yleistä”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests