#MYYTY# Puku, lamppu, poiju, painot #MYYTY#

Moderator: Maza

Ahooska
Posts: 1
Joined: 29.11.2014 23:58:23

#MYYTY# Puku, lamppu, poiju, painot #MYYTY#

Postby Ahooska » 29.12.2014 13:36:42

MYYTY MYYTY MYYTY

Kolme vuotta sitten hommatut harppuunakalastusvarusteet nyt myynnissä. Tänä vuonna ei tullut kertaakaan käytyä vedessä, joten hyvä aika myydä kamat pois.

Tavarat ovat käytettyjä ja hinnoiteltu sen mukaan. Halvalla pois kun en itse enää tarvitse. Mielellään myyn kaikki pakettina, mutta erikseenkin saa ostaa. Kuitenkin vähintään 50 euron edestä kerralla. Hinnat sisältävät myös mahdolliset toimituskulut.

HOUSUT JA PAITA - 60 euroa

Mares Instinct 70 märkäpuku. Neopreeni on Open Cell ja 7mm paksua, joten käy vielä pakkaskeleilläkin. Paita oikein hyväkuntoinen, mutta housut ovat kuluneet polvien kohdalta. Muistaakseni polvet vuotavat vähän, joten niiden liimaaminen neopreeniliimalla voisi olla fiksua. Housuihin asennettu pissette, joten pissalle mentäessä ei tarvitse mitään riisua. Tätä osaa arvostaa suuresti kun menee veteen. Molemmat ovat kokoa 3. Olen itse 180cm ja 80kg, joten ovat minun kokoiselle hyvät tai jonkin verran minua pienemmälle.

http://www.scubastore.com/Sukellus/mares-i...
http://www.scubastore.com/Sukellus/mares-i...


SUKELLUSLAMPPU - 130 euroa

Saksalainen TillyTec Maxi Nova (tai maxi light) sukelluslamppu. Tämä on kätevän kokoinen ja valovoimainen led-lamppu sukeltamiseen. Olen tällä tehnyt muutamia kymmeniä yösukellusreissuja ja tämän kanssa ne ovat olleet hauskoja, kun oikeasti näkee pilkkopimeässä vedessä. Ostin lampun Turun Fundivestä reilu 300 euron hintaan ja mielestäni on ollut hintansa arvoinen. Takana oleva narun kiinnike on hajonnut, joten olen narun laittanut nippusiteillä, joka toimii aivan yhtä hyvin. Toimii kolmella C-paristolla tai erikseen myytävällä akulla. Itse olen käyttänyt C -> AA -sovitinta ja käytän siis kolmea normaalia ladattavaa sormiparistoa. Niiden kanssa valoa on riittänyt noin 2 tunniksi, joten kertakaan ei ole tarvinnut valon hyytymisen takia lähteä.


POIJU - 20 euroa

Omeri Atoll poiju. Ei ole käytössä mennyt miksikään, joten ihan uuden veroinen poiju. Poijussa on paljon erillaisia kiinnityskohtia, joten tähän saa mukaan oikeastaan mitä tahansa. Pohjassa on kolme paikkaa harppuunoille, joten luulisi riittävän. Päällä on kolme erillistä taskua. Tämä on nopea puhaltaa täyteen, joten käyttöönottokin sujuu kivasti. Poijussa on kiinni joustava poijunaru, jonka kanssa voit sukeltaa syvälle ilman että poiju häiritsee menoa.

http://www.scubastore.com/Sukellus/omer-at...


LYIJYPAINOT - 50 euroa

Mustat vinyylipäälysteiset lyyjypainot. Nämä nyt ei käytössä kulu ollenkaan, joten ovat täysin uutta vastaavia. Myynnissä on siis kaksi yhden kilon painoa ja kaksi kahden kilon painoa. Mukaan vielä Omerin painoliivi, johon painot voi laittaa. Toki painot voi laittaa myös vyölle.

http://www.scubastore.com/index.php?action...


NILKKAPAINOT - 10 euroa

Kaksi 700 gramman mustaa nilkkapainoa. Nämä helpottavat huomattavasti uintia ainakin 7mm puvulla. Vähän naarmuja, mutta käytännössä uuden veroisessa kunnossa.


Koko paketille hinta yhteensä 250 euroa. Hinta sisältää myös mahdolliset toimituskulut. Rahat tilille paketti postiin tai nouto. Asun Salossa, mutta liikun myös Turussa ja Hämeenlinnassa.

Return to “Myynti - Sell”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests